OVER BERKO

Genieten begint bij Berko!

In een pand van niet minder dan 1500 m² bieden John en Nancy Vandenberk aan de Lommelse buitensingel de klanten het volledige assortiment van Physiotherm aan, naast de infrarood-cabines bieden zij onder andere ook spas van het merk Dimension One aan alsook een volledig assortiment van exclusieve buitenmeubelen.

Wij proberen alles onder ons tweetjes te klaren omdat we persoonlijk contact met de klant in deze branche van het allerhoogste belang vinden. De keuze voor de betere merken is een heel bewuste keuze. Kiezen voor een bepaald merk is immers een kwestie van vertrouwen. We hebben geen artikelen die je in een impuls aankoopt en daarom is het voor ons belangrijk om goed geadviseerd te worden.

Wat service betreft kunnen wij de klant garanderen dat wij de leveringen, plaatsingen alsook eventuele herstellingen zelf uitvoeren daar wij kunnen terugvallen op de jaren ervaring in het vak. Onze zaak is reeds in 1968 gesticht door mijn vader Marcel Vandenberk.

Op die manier hebben wij in de loop der jaren van onze klanten onze verkopers gemaakt, en zijn vast van plan omdat ook in de toekomst zo te houden.

Genieten begint bij Berko...